Aachen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aachen/Merzbruck in Aachen (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aachen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aachen.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Aachen/Merzbruck
IATA code: AAH
ICAO code: EDKA
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 198 kilometer vliegen naar Aachen/Merzbruck in Aachen. Een vlucht duurt ongeveer 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aachen is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aachen/Merzbruck op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aachen/Merzbruck in Aachen (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aachen/Merzbruck in Aachen (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Aachen, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
moderate rain
9/8°C 41 km/h, SW 99% 749.31 mmHg
sun apr 2
light rain
5/3°C 25 km/h, NNE 89% 765.82 mmHg
mon apr 3
sky is clear
6/1°C 22 km/h, ENE 47% 773.32 mmHg
tue apr 4
broken clouds
7/1°C 16 km/h, NNE 45% 771.82 mmHg
wed apr 5
few clouds
8/2°C 14 km/h, NNE 55% 768.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.