Aalborg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aalborg in Aalborg (Denemarken). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Aalborg is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Aalborg
IATA code: AAL
ICAO code: EKYT
www.aal.dk

Hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen
Aantal inwoners: 5484000
Denemarken

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aalborg is Europe/Copenhagen en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aalborg op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Denemarken en stekkers hebben de code C / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +45 of 0045.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aalborg in Aalborg (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aalborg in Aalborg (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Aalborg. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Aalborg, DK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
sky is clear
5/3°C 3 km/h, S 80% 766.57 mmHg
sat nov 28
sky is clear
5/2°C 3 km/h, E 77% 770.32 mmHg
sun nov 29
sky is clear
4/1°C 4 km/h, WSW 80% 770.32 mmHg
mon nov 30
light rain
7/8°C 19 km/h, WSW 86% 763.57 mmHg
tue dec 1
light rain
7/8°C 8 km/h, W 72% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.