Aalborg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aalborg in Aalborg (Denemarken). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aalborg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aalborg.
vlag van Denemarken
Vliegveld: Aalborg
IATA code: AAL
ICAO code: EKYT
Hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen
www.aal.dk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 624 kilometer vliegen naar Aalborg in Aalborg. Een vlucht duurt ongeveer 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aalborg is Europe/Copenhagen en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aalborg op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aalborg in Aalborg (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aalborg in Aalborg (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
Aalborg, DK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
light snow
0/0°C 23 km/h, E 95% 762.82 mmHg
thu dec 7
light snow
1/1°C 13 km/h, ENE 100% 765.82 mmHg
fri dec 8
light snow
2/1°C 23 km/h, SE 93% 761.31 mmHg
sat dec 9
light rain
2/3°C 22 km/h, SSE 100% 755.31 mmHg
sun dec 10
moderate rain
7/4°C 44 km/h, WSW 88% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Denemarken

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Denemarken is 230 V en stekkers hebben de code C / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Denemarken te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +45 of 0045.