Aalesund

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vigra in Aalesund (Noorwegen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aalesund. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aalesund.
vlag van Noorwegen
Vliegveld: Vigra
IATA code: AES
ICAO code: ENAL
Hoofdstad van Noorwegen: Oslo
www.avinor.no

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1142 kilometer vliegen naar Vigra in Aalesund. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aalesund is Europe/Oslo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Vigra op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vigra in Aalesund (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vigra in Aalesund (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Ålesund, NO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
light rain
5/4°C 23 km/h, N 74% 768.82 mmHg
tue apr 23
rain and snow
4/4°C 34 km/h, NNE 86% 765.82 mmHg
wed apr 24
scattered clouds
4/4°C 25 km/h, NNE 61% 760.56 mmHg
thu apr 25
broken clouds
4/5°C 14 km/h, NNE 66% 755.31 mmHg
fri apr 26
light rain
5/5°C 23 km/h, SW 80% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noorwegen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noorwegen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noorwegen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.