Abadan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Abadan in Abadan (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Abadan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Abadan.
vlag van Iran
Vliegveld: Abadan
IATA code: ABD
ICAO code: OIAA
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4278 kilometer vliegen naar Abadan in Abadan. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Abadan is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Abadan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Abadan in Abadan (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Abadan in Abadan (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 22, 2023 - Wed
Ābādān, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 22
sky is clear
19/19°C 27 km/h, WNW 50% 756.81 mmHg
thu mar 23
scattered clouds
23/21°C 23 km/h, NW 35% 759.81 mmHg
fri mar 24
overcast clouds
26/23°C 17 km/h, WNW 27% 760.56 mmHg
sat mar 25
sky is clear
29/23°C 24 km/h, SSE 20% 758.31 mmHg
sun mar 26
light rain
23/21°C 38 km/h, SE 47% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.