Abu Dhabi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bateen in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Abu Dhabi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Abu Dhabi.
vlag van Verenigde Arabische Emiraten
Vliegveld: Bateen
IATA code: AZI
ICAO code: OMAD
Hoofdstad van Verenigde Arabische Emiraten: Abu Dhabi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5179 kilometer vliegen naar Bateen in Abu Dhabi. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Abu Dhabi is Asia/Dubai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bateen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bateen in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bateen in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Abu Dhabi, AE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
broken clouds
37/34°C 32 km/h, NNE 46% 753.81 mmHg
sun sep 24
sky is clear
37/34°C 32 km/h, SSE 41% 754.56 mmHg
mon sep 25
sky is clear
36/32°C 27 km/h, NNE 42% 753.06 mmHg
tue sep 26
sky is clear
37/34°C 33 km/h, NE 46% 752.31 mmHg
wed sep 27
sky is clear
36/32°C 23 km/h, NNE 44% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Arabische Emiraten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dirham. Valutacode AED.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Arabische Emiraten is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Arabische Emiraten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +971 of 00971.