Acandi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Acandi in Acandi (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Acandi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Acandi.
vlag van Colombia
Vliegveld: Acandi
IATA code: ACD
ICAO code: SKAD
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8720 kilometer vliegen naar Acandi in Acandi. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Acandi is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Acandi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Acandi in Acandi (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Acandi in Acandi (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Acandí, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
light rain
28/25°C 19 km/h, NNW 78% 757.56 mmHg
fri mar 31
light rain
30/25°C 21 km/h, NNW 64% 758.31 mmHg
sat apr 1
light rain
31/25°C 21 km/h, NNW 62% 757.56 mmHg
sun apr 2
light rain
30/26°C 19 km/h, NNW 66% 756.06 mmHg
mon apr 3
moderate rain
29/25°C 15 km/h, NNW 73% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.