Accra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kotoka in Accra (Ghana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Accra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Accra.
vlag van Ghana
Vliegveld: Kotoka
IATA code: ACC
ICAO code: DGAA
Hoofdstad van Ghana: Accra
www.gacl.com.gh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5213 kilometer vliegen naar Kotoka in Accra. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Accra is Africa/Accra en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kotoka op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kotoka in Accra (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kotoka in Accra (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 26, 2023 - Sun
Accra, GH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 26
light rain
30/28°C 24 km/h, S 70% 759.06 mmHg
mon mar 27
overcast clouds
28/27°C 16 km/h, SSW 71% 758.31 mmHg
tue mar 28
broken clouds
29/28°C 21 km/h, SSW 70% 757.56 mmHg
wed mar 29
light rain
31/28°C 26 km/h, S 65% 758.31 mmHg
thu mar 30
light rain
31/28°C 23 km/h, SSW 62% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ghana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Cedi. Valutacode GHS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ghana is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ghana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +233 of 00233.