Accra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kotoka in Accra (Ghana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Accra is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Kotoka
IATA code: ACC
ICAO code: DGAA
www.gacl.com.gh

Hoofdstad van Ghana: Accra
Aantal inwoners: 24339838
vlag van Ghana

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Accra is Africa/Accra en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kotoka op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Cedi. Valutacode GHS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ghana en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +233 of 00233.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kotoka in Accra (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kotoka in Accra (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Accra. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Accra, GH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
light rain
29/27°C 17 km/h, SW 65% 760.56 mmHg
sat dec 5
overcast clouds
29/27°C 18 km/h, SW 71% 759.81 mmHg
sun dec 6
light rain
29/27°C 17 km/h, SSW 67% 758.31 mmHg
mon dec 7
few clouds
29/27°C 18 km/h, SSW 65% 759.06 mmHg
tue dec 8
light rain
29/27°C 17 km/h, SSW 71% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.