Adana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Adana in Adana (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Adana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Adana.
vlag van Turkije
Vliegveld: Adana
IATA code: ADA
ICAO code: LTAF
Hoofdstad van Turkije: Ankara
adana.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2921 kilometer vliegen naar Adana in Adana. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Adana is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Adana op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Adana in Adana (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Adana in Adana (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Adana Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 25
light rain
20/12°C 22 km/h, ENE 55% 756.81 mmHg
sun mar 26
sky is clear
21/13°C 14 km/h, SW 48% 756.81 mmHg
mon mar 27
broken clouds
20/14°C 20 km/h, SSW 59% 758.31 mmHg
tue mar 28
light rain
19/15°C 32 km/h, SSW 67% 759.06 mmHg
wed mar 29
light rain
16/9°C 25 km/h, SW 39% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.