Addis Ababa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bole International in Addis Ababa (Ethiopië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Addis Ababa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Addis Ababa.
vlag van Ethiopië
Vliegveld: Bole International
IATA code: ADD
ICAO code: HAAB
Hoofdstad van Ethiopië: Addis Ababa
www.ethiopianairlines.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5714 kilometer vliegen naar Bole International in Addis Ababa. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Addis Ababa is Africa/Addis_Ababa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bole International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bole International in Addis Ababa (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bole International in Addis Ababa (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Addis Ababa, ET
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 25
light rain
22/15°C 12 km/h, SSE 40% 759.81 mmHg
sun mar 26
light rain
20/15°C 15 km/h, SE 48% 760.56 mmHg
mon mar 27
light rain
22/16°C 10 km/h, SE 43% 759.81 mmHg
tue mar 28
moderate rain
19/14°C 14 km/h, E 54% 761.31 mmHg
wed mar 29
moderate rain
20/15°C 16 km/h, ESE 54% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ethiopië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Birr. Valutacode ETB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ethiopië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ethiopië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +251 of 00251.