Aden

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International in Aden (Jemen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Aden is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: International
IATA code: ADE
ICAO code: OYAA

Hoofdstad van Jemen: Sanaa
Aantal inwoners: 23495361
Jemen

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aden is Asia/Aden en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode YER.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jemen en stekkers hebben de code A / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +967 of 00967.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International in Aden (Jemen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International in Aden (Jemen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Aden. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Aden, YE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
few clouds
27/26°C 34 km/h, E 71% 761.31 mmHg
sat nov 28
sky is clear
27/27°C 32 km/h, E 67% 760.56 mmHg
sun nov 29
light rain
27/26°C 26 km/h, E 73% 759.81 mmHg
mon nov 30
light rain
27/27°C 24 km/h, E 69% 759.06 mmHg
tue dec 1
light rain
27/26°C 24 km/h, E 73% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.