Agadir

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Agadir Almassira in Agadir (Marokko). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Agadir. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Agadir.
vlag van Marokko
Vliegveld: Agadir Almassira
IATA code: AGA
ICAO code: GMAD
Hoofdstad van Marokko: Rabat

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2705 kilometer vliegen naar Agadir Almassira in Agadir. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Agadir is Africa/Casablanca en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Agadir Almassira op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Agadir Almassira in Agadir (Marokko). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Agadir Almassira in Agadir (Marokko). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Agadir, MA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
few clouds
31/25°C 22 km/h, NW 23% 766.57 mmHg
fri mar 31
sky is clear
29/20°C 14 km/h, WSW 30% 765.82 mmHg
sat apr 1
sky is clear
25/20°C 15 km/h, WSW 50% 764.32 mmHg
sun apr 2
sky is clear
26/19°C 14 km/h, WSW 46% 762.07 mmHg
mon apr 3
sky is clear
24/18°C 15 km/h, WSW 53% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Marokko

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dirham. Valutacode MAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Marokko is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Marokko te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +212 of 00212.