Ahe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ahe Airport in Ahe (Frans-Polynesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ahe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ahe.
vlag van Frans-Polynesië
Vliegveld: Ahe Airport
IATA code: AHE
ICAO code: NTHE
Hoofdstad van Frans-Polynesië: Papeete

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15084 kilometer vliegen naar Ahe Airport in Ahe. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ahe is Pacific/Tahiti en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ahe Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ahe Airport in Ahe (Frans-Polynesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ahe Airport in Ahe (Frans-Polynesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Ahe, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
moderate rain
8/8°C 14 km/h, SSE 94% 762.82 mmHg
wed mar 22
moderate rain
13/9°C 22 km/h, SSW 58% 756.81 mmHg
thu mar 23
light rain
10/12°C 22 km/h, SW 87% 756.06 mmHg
fri mar 24
moderate rain
12/9°C 23 km/h, SW 71% 753.81 mmHg
sat mar 25
light rain
9/7°C 27 km/h, WSW 77% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frans-Polynesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XPF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frans-Polynesië is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frans-Polynesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +689 of 00689.