Aizawl

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aizawl in Aizawl (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aizawl. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aizawl.
vlag van India
Vliegveld: Aizawl
IATA code: AJL
ICAO code: VEAZ
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7792 kilometer vliegen naar Aizawl in Aizawl. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aizawl is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aizawl op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aizawl in Aizawl (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aizawl in Aizawl (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Aizawl, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 30
sky is clear
25/10°C 6 km/h, W 23% 761.31 mmHg
tue jan 31
sky is clear
24/11°C 5 km/h, SE 22% 759.81 mmHg
wed feb 1
broken clouds
24/11°C 8 km/h, NW 23% 759.81 mmHg
thu feb 2
sky is clear
25/8°C 9 km/h, WNW 18% 758.31 mmHg
fri feb 3
overcast clouds
25/8°C 5 km/h, ESE 15% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.