Ajaccio

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Campo Dell Oro in Ajaccio (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ajaccio. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ajaccio.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Campo Dell Oro
IATA code: AJA
ICAO code: LFKJ
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.2a.cci.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1194 kilometer vliegen naar Campo Dell Oro in Ajaccio. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ajaccio is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Campo Dell Oro op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Campo Dell Oro in Ajaccio (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Campo Dell Oro in Ajaccio (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Arrondissement d'Ajaccio, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
moderate rain
10/7°C 16 km/h, ENE 67% 764.32 mmHg
sun nov 27
scattered clouds
13/8°C 16 km/h, ENE 40% 768.07 mmHg
mon nov 28
overcast clouds
13/9°C 13 km/h, E 52% 758.31 mmHg
tue nov 29
moderate rain
10/7°C 15 km/h, ENE 77% 756.81 mmHg
wed nov 30
broken clouds
11/6°C 16 km/h, ENE 53% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.