Akita

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Akita in Akita (Japan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Akita. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Akita.
vlag van Japan
Vliegveld: Akita
IATA code: AXT
ICAO code: RJSK
Hoofdstad van Japan: Tokio

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8926 kilometer vliegen naar Akita in Akita. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Akita is Asia/Tokyo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Akita op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Akita in Akita (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Akita in Akita (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Akita, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
few clouds
21/17°C 13 km/h, WSW 66% 760.56 mmHg
fri sep 30
sky is clear
23/19°C 10 km/h, ESE 51% 762.82 mmHg
sat oct 1
sky is clear
23/19°C 11 km/h, ESE 67% 763.57 mmHg
sun oct 2
sky is clear
24/20°C 11 km/h, NNE 51% 765.82 mmHg
mon oct 3
overcast clouds
23/20°C 20 km/h, ESE 63% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Japan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yen. Valutacode JPY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Japan is 100 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Japan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +81 of 0081.