Akjoujt

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Akjoujt in Akjoujt (Mauritanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Akjoujt. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Akjoujt.
vlag van Mauritanië
Vliegveld: Akjoujt
IATA code: AJJ
ICAO code: GQNJ
Hoofdstad van Mauritanië: Nouakchott

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3983 kilometer vliegen naar Akjoujt in Akjoujt. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Akjoujt is Africa/Nouakchott en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Akjoujt op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Akjoujt in Akjoujt (Mauritanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Akjoujt in Akjoujt (Mauritanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Akjoujt, MR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
scattered clouds
40/36°C 25 km/h, NNE 17% 758.31 mmHg
mon sep 25
sky is clear
41/37°C 23 km/h, N 12% 759.06 mmHg
tue sep 26
scattered clouds
41/35°C 34 km/h, ENE 13% 758.31 mmHg
wed sep 27
broken clouds
41/37°C 28 km/h, NE 11% 757.56 mmHg
thu sep 28
broken clouds
40/38°C 33 km/h, NE 12% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mauritanië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ouguiya. Valutacode MRO.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mauritanië is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mauritanië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +222 of 00222.