Akrotiri

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Raf Akrotiri in Akrotiri (Cyprus). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Akrotiri is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Raf Akrotiri
IATA code: AKT
ICAO code: LCRA
www.raf.mod.uk

Hoofdstad van Cyprus: Nicosia
Aantal inwoners: 1102677
Cyprus

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Akrotiri is Asia/Nicosia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Raf Akrotiri op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cyprus en stekkers hebben de code G / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +357 of 00357.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Raf Akrotiri in Akrotiri (Cyprus). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Raf Akrotiri in Akrotiri (Cyprus). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Akrotiri. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 25, 2020 - Wed
Akrotiri, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 25
light rain
19/17°C 8 km/h, NNE 50% 758.31 mmHg
thu nov 26
sky is clear
19/16°C 17 km/h, NE 47% 759.81 mmHg
fri nov 27
light rain
18/17°C 13 km/h, ENE 51% 763.57 mmHg
sat nov 28
light rain
20/17°C 28 km/h, NE 58% 764.32 mmHg
sun nov 29
sky is clear
19/17°C 5 km/h, E 47% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.