Akrotiri

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Raf Akrotiri in Akrotiri (Cyprus). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Akrotiri. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Akrotiri.
vlag van Cyprus
Vliegveld: Raf Akrotiri
IATA code: AKT
ICAO code: LCRA
Hoofdstad van Cyprus: Nicosia
www.raf.mod.uk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2978 kilometer vliegen naar Raf Akrotiri in Akrotiri. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Akrotiri is Asia/Nicosia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Raf Akrotiri op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Raf Akrotiri in Akrotiri (Cyprus). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Raf Akrotiri in Akrotiri (Cyprus). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Akrotiri, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
sky is clear
17/18°C 9 km/h, WSW 70% 766.57 mmHg
sat dec 2
sky is clear
19/18°C 7 km/h, SW 61% 765.82 mmHg
sun dec 3
broken clouds
20/19°C 18 km/h, ENE 58% 765.07 mmHg
mon dec 4
broken clouds
22/19°C 23 km/h, E 55% 762.82 mmHg
tue dec 5
sky is clear
21/18°C 17 km/h, W 57% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cyprus

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cyprus is 230 V en stekkers hebben de code G / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cyprus te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +357 of 00357.