Akureyri

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Akureyri in Akureyri (IJsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Akureyri. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Akureyri.
vlag van IJsland
Vliegveld: Akureyri
IATA code: AEY
ICAO code: BIAR
Hoofdstad van IJsland: Reykjavik
www.isavia.is

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1956 kilometer vliegen naar Akureyri in Akureyri. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Akureyri is Atlantic/Reykjavik en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Akureyri op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Akureyri in Akureyri (IJsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Akureyri in Akureyri (IJsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Akureyri, IS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
rain and snow
3/-1°C 19 km/h, S 99% 747.06 mmHg
tue mar 5
overcast clouds
3/3°C 16 km/h, S 97% 756.81 mmHg
wed mar 6
overcast clouds
4/2°C 9 km/h, SSE 100% 758.31 mmHg
thu mar 7
broken clouds
4/4°C 18 km/h, SSE 96% 759.81 mmHg
fri mar 8
overcast clouds
5/-1°C 13 km/h, SSE 81% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over IJsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krona. Valutacode ISK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in IJsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in IJsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +354 of 00354.