Al Bayda ‘

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van La Abraq Airport in Al Bayda ‘ (Libië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Al Bayda ‘. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Al Bayda ‘.

Vliegveld: La Abraq Airport
Plaats: Al Bayda ‘
IATA code: LAQ

Timezone
De timezone van Al Bayda ‘ is Africa/Tripoli.

Betaalmiddel
In Libië is de officiële munteenheid de Libische dinar. Valutacode LYD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Libië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +218 of 00218.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld La Abraq Airport in Al Bayda ‘ (Libië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld La Abraq Airport in Al Bayda ‘ (Libië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf La Abraq Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 2, 2020 - Thu
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.