Al Fallujah

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Al Taqaddum AB in Al Fallujah (Irak). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Al Fallujah. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Al Fallujah.
vlag van Irak
Vliegveld: Al Taqaddum AB
IATA code: TQD
ICAO code:
Hoofdstad van Irak: Baghdad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3737 kilometer vliegen naar Al Taqaddum AB in Al Fallujah. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Al Fallujah is Asia/Baghdad en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Al Taqaddum AB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Al Taqaddum AB in Al Fallujah (Irak). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Al Taqaddum AB in Al Fallujah (Irak). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Fallujah, IQ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
sky is clear
37/33°C 29 km/h, NW 12% 756.06 mmHg
sun sep 24
sky is clear
39/35°C 16 km/h, NNW 11% 756.06 mmHg
mon sep 25
sky is clear
40/35°C 14 km/h, WNW 9% 753.06 mmHg
tue sep 26
sky is clear
39/33°C 20 km/h, NW 11% 752.31 mmHg
wed sep 27
sky is clear
39/33°C 21 km/h, NW 12% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Irak

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode IQD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Irak is 230 V en stekkers hebben de code C / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Irak te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +964 of 00964.