Al Fallujah

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Al Taqaddum AB in Al Fallujah (Irak). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Al Fallujah. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Al Taqaddum AB is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Irak
Vliegveld: Al Taqaddum AB
IATA code: TQD
ICAO code:
Hoofdstad van Irak: Baghdad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3737 kilometer vliegen naar Al Taqaddum AB in Al Fallujah. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Al Fallujah is Asia/Baghdad en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Al Taqaddum AB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode IQD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Irak is 230 V en stekkers hebben de code C / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Irak te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +964 of 00964.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Al Taqaddum AB in (Irak). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Al Taqaddum AB in Al Fallujah (Irak). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
Fallujah, IQ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 7
sky is clear
21/18°C 6 km/h, SW 23% 763.57 mmHg
mon mar 8
broken clouds
23/18°C 29 km/h, SSW 20% 759.06 mmHg
tue mar 9
sky is clear
21/18°C 14 km/h, WNW 36% 762.82 mmHg
wed mar 10
sky is clear
24/22°C 12 km/h, SSE 24% 762.82 mmHg
thu mar 11
light rain
27/20°C 37 km/h, W 15% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.