Al Hoceima

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Charif Al Idrissi in Al Hoceima (Marokko). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Al Hoceima. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Al Hoceima.
vlag van Marokko
Vliegveld: Charif Al Idrissi
IATA code: AHU
ICAO code: GMTA
Hoofdstad van Marokko: Rabat
www.onda.ma

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2023 kilometer vliegen naar Charif Al Idrissi in Al Hoceima. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Al Hoceima is Africa/Casablanca en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Charif Al Idrissi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Charif Al Idrissi in Al Hoceima (Marokko). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Charif Al Idrissi in Al Hoceima (Marokko). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Al Hoceima, MA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed sep 28
sky is clear
23/22°C 24 km/h, WNW 44% 762.07 mmHg
thu sep 29
broken clouds
22/22°C 42 km/h, NW 64% 759.06 mmHg
fri sep 30
light rain
21/21°C 24 km/h, WNW 64% 759.81 mmHg
sat oct 1
broken clouds
23/21°C 33 km/h, ENE 51% 766.57 mmHg
sun oct 2
light rain
22/22°C 34 km/h, ENE 80% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Marokko

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dirham. Valutacode MAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Marokko is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Marokko te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +212 of 00212.