Al-Jawf

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Al-Jawf Domestic Airport in Al-Jawf (Saoedi-Arabië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Al-Jawf. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Al-Jawf.

Vliegveld: Al-Jawf Domestic Airport
Plaats: Al-Jawf
IATA code: AJF

Timezone
De timezone van Al-Jawf is Asia/Riyadh.

Betaalmiddel
In Saoedi-Arabië is de officiële munteenheid de Saoedi-Arabische riyal. Valutacode SAR.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saoedi-Arabië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +966 of 00966.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Al-Jawf Domestic Airport in Al-Jawf (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Al-Jawf Domestic Airport in Al-Jawf (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Al-Jawf Domestic Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 17, 2019 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.