Albacete

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Los Llanos in Albacete (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Albacete. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Albacete.
vlag van Spanje
Vliegveld: Los Llanos
IATA code: ABC
ICAO code: LEAB
Hoofdstad van Spanje: Madrid

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1571 kilometer vliegen naar Los Llanos in Albacete. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Albacete is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Los Llanos op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Los Llanos in Albacete (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Los Llanos in Albacete (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Albacete, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
few clouds
10/7°C 16 km/h, WSW 57% 756.81 mmHg
sun dec 4
light rain
11/8°C 22 km/h, WSW 65% 758.31 mmHg
mon dec 5
scattered clouds
12/9°C 29 km/h, SSE 74% 761.31 mmHg
tue dec 6
scattered clouds
14/11°C 11 km/h, SSE 52% 760.56 mmHg
wed dec 7
overcast clouds
12/9°C 11 km/h, WSW 62% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.