Albina

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Albina in Albina (Suriname). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Albina. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Albina.
vlag van Suriname
Vliegveld: Albina
IATA code: ABN
ICAO code:
Hoofdstad van Suriname: Paramaribo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7450 kilometer vliegen naar Albina in Albina. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Albina is America/Paramaribo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Albina op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Albina in Albina (Suriname). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Albina in Albina (Suriname). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Albina, SR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
light rain
30/23°C 13 km/h, NE 59% 759.06 mmHg
fri mar 31
light rain
31/23°C 13 km/h, NE 56% 760.56 mmHg
sat apr 1
light rain
31/22°C 15 km/h, NE 52% 759.81 mmHg
sun apr 2
overcast clouds
30/23°C 11 km/h, NE 52% 759.81 mmHg
mon apr 3
light rain
29/23°C 11 km/h, NE 59% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Suriname

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode SRD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Suriname is 127 V en stekkers hebben de code A / C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Suriname te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +597 of 00597.