Alderney

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van The Blaye in Alderney (Guernsey). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alderney. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alderney.
vlag van Guernsey
Vliegveld: The Blaye
IATA code: ACI
ICAO code: EGJA
Hoofdstad van Guernsey: St Peter Port
www.alderney.gov.gg

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 567 kilometer vliegen naar The Blaye in Alderney. Een vlucht duurt ongeveer 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alderney is Europe/Guernsey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van The Blaye op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld The Blaye in Alderney (Guernsey). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld The Blaye in Alderney (Guernsey). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Alderney, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
moderate rain
14/14°C 21 km/h, NE 77% 760.56 mmHg
mon may 20
sky is clear
13/14°C 33 km/h, NE 87% 759.06 mmHg
tue may 21
light rain
12/13°C 27 km/h, NE 90% 757.56 mmHg
wed may 22
sky is clear
14/13°C 28 km/h, W 89% 759.81 mmHg
thu may 23
broken clouds
13/14°C 19 km/h, W 75% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guernsey

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guernsey is 230 V en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guernsey te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-1437 of 00-1437.