Alderney

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van The Blaye in Alderney (Guernsey). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Alderney is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: The Blaye
IATA code: ACI
ICAO code: EGJA
www.alderney.gov.gg

Hoofdstad van Guernsey: St Peter Port
Aantal inwoners: 65228
vlag van Guernsey

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alderney is Europe/Guernsey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van The Blaye op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guernsey en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-1437 of 00-1437.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld The Blaye in Alderney (Guernsey). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld The Blaye in Alderney (Guernsey). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Alderney. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Alderney, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
8/9°C 33 km/h, NNW 66% 736.56 mmHg
sat dec 5
heavy intensity rain
8/8°C 23 km/h, WNW 74% 738.06 mmHg
sun dec 6
moderate rain
8/7°C 35 km/h, N 85% 749.31 mmHg
mon dec 7
moderate rain
9/9°C 24 km/h, S 66% 748.56 mmHg
tue dec 8
light rain
9/8°C 14 km/h, N 67% 747.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.