Aleg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aleg in Aleg (Mauritanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aleg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aleg.
vlag van Mauritanië
Vliegveld: Aleg
IATA code: LEG
ICAO code:
Hoofdstad van Mauritanië: Nouakchott

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4238 kilometer vliegen naar Aleg in Aleg. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aleg is Africa/Nouakchott en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aleg op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aleg in Aleg (Mauritanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aleg in Aleg (Mauritanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
Aleg, MR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
broken clouds
34/26°C 18 km/h, NNE 11% 759.06 mmHg
thu dec 7
broken clouds
32/26°C 17 km/h, NE 8% 760.56 mmHg
fri dec 8
scattered clouds
34/26°C 18 km/h, NNE 8% 761.31 mmHg
sat dec 9
overcast clouds
35/29°C 26 km/h, NE 7% 760.56 mmHg
sun dec 10
scattered clouds
32/27°C 31 km/h, E 11% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mauritanië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ouguiya. Valutacode MRO.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mauritanië is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mauritanië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +222 of 00222.