Alexandria

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Nohza in Alexandria (Egypte). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Alexandria is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: El Nohza
IATA code: ALY
ICAO code: HEAX
www.englandairpark.org

Hoofdstad van Egypte: Cairo
Aantal inwoners: 80471869
vlag van Egypte

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alexandria is Africa/Cairo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Nohza op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode EGP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Egypte en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +20 of 0020.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Nohza in Alexandria (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Nohza in Alexandria (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Alexandria. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Alexandria, EG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
few clouds
20/18°C 10 km/h, SSW 45% 762.82 mmHg
sat dec 5
sky is clear
20/19°C 13 km/h, WSW 51% 762.82 mmHg
sun dec 6
sky is clear
20/18°C 5 km/h, S 49% 763.57 mmHg
mon dec 7
sky is clear
22/20°C 25 km/h, SE 32% 761.31 mmHg
tue dec 8
sky is clear
20/18°C 17 km/h, NW 63% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.