Alghero

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fertilia in Alghero (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alghero. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alghero.
vlag van Italië
Vliegveld: Fertilia
IATA code: AHO
ICAO code: LIEA
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aeroportodialghero.it

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1326 kilometer vliegen naar Fertilia in Alghero. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alghero is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fertilia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fertilia in Alghero (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fertilia in Alghero (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Alghero, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
moderate rain
11/12°C 31 km/h, NE 86% 755.31 mmHg
thu feb 29
moderate rain
15/11°C 17 km/h, NE 70% 756.06 mmHg
fri mar 1
light rain
12/12°C 31 km/h, NW 90% 754.56 mmHg
sat mar 2
light rain
15/13°C 34 km/h, SSW 69% 759.81 mmHg
sun mar 3
moderate rain
11/10°C 54 km/h, WNW 78% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.