Algiers

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Houari Boumediene in Algiers (Algerije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Algiers. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Algiers.
vlag van Algerije
Vliegveld: Houari Boumediene
IATA code: ALG
ICAO code: DAAG
Hoofdstad van Algerije: Algiers
www.egsa-alger.dz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1740 kilometer vliegen naar Houari Boumediene in Algiers. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Algiers is Africa/Algiers en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Houari Boumediene op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Houari Boumediene in Algiers (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Houari Boumediene in Algiers (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Algiers, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed sep 28
sky is clear
24/18°C 33 km/h, WNW 37% 759.81 mmHg
thu sep 29
light rain
25/22°C 39 km/h, W 42% 756.06 mmHg
fri sep 30
light rain
22/19°C 39 km/h, WSW 56% 756.81 mmHg
sat oct 1
few clouds
22/21°C 21 km/h, ENE 53% 766.57 mmHg
sun oct 2
few clouds
24/23°C 32 km/h, ENE 62% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Algerije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode DZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Algerije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Algerije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +213 of 00213.