Algiers

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Houari Boumediene in Algiers (Algerije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Algiers is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Houari Boumediene
IATA code: ALG
ICAO code: DAAG
www.egsa-alger.dz

Hoofdstad van Algerije: Algiers
Aantal inwoners: 34586184
vlag van Algerije

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Algiers is Africa/Algiers en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Houari Boumediene op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode DZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Algerije en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +213 of 00213.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Houari Boumediene in Algiers (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Houari Boumediene in Algiers (Algerije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Algiers. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Algiers, DZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 1
overcast clouds
18/15°C 4 km/h, NW 40% 764.32 mmHg
wed dec 2
light rain
16/13°C 20 km/h, WNW 66% 758.31 mmHg
thu dec 3
light rain
15/13°C 1 km/h, SSE 46% 759.81 mmHg
fri dec 4
light rain
17/15°C 36 km/h, WSW 57% 753.06 mmHg
sat dec 5
moderate rain
11/11°C 45 km/h, W 57% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.