Alicante

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alicante El Altet in Alicante (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Alicante is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Alicante El Altet
IATA code: ALC
ICAO code: LEAL
www.alicante-airport.net

Hoofdstad van Spanje: Madrid
Aantal inwoners: 46505963
vlag van Spanje

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alicante is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alicante El Altet op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alicante El Altet in Alicante (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alicante El Altet in Alicante (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Alicante. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Alicante, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 1
few clouds
17/15°C 6 km/h, WSW 61% 765.82 mmHg
wed dec 2
overcast clouds
16/9°C 19 km/h, NNW 36% 760.56 mmHg
thu dec 3
sky is clear
13/11°C 17 km/h, W 40% 759.81 mmHg
fri dec 4
light rain
16/9°C 48 km/h, W 47% 750.06 mmHg
sat dec 5
sky is clear
11/9°C 42 km/h, NW 43% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.