Almaty

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Almaty in Almaty (Kazachstan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Almaty. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Almaty.
vlag van Kazachstan
Vliegveld: Almaty
IATA code: ALA
ICAO code: UAAA
Hoofdstad van Kazachstan: Astana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5254 kilometer vliegen naar Almaty in Almaty. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Almaty is Asia/Almaty en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Almaty op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Almaty in Almaty (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Almaty in Almaty (Kazachstan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Almaty, KZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
overcast clouds
2/4°C 7 km/h, N 100% 770.32 mmHg
sat dec 2
broken clouds
8/8°C 8 km/h, SSE 54% 768.82 mmHg
sun dec 3
scattered clouds
12/9°C 14 km/h, SSE 25% 767.32 mmHg
mon dec 4
light rain
8/7°C 13 km/h, SSE 58% 772.57 mmHg
tue dec 5
sky is clear
10/8°C 5 km/h, ESE 55% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kazachstan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tenge. Valutacode KZT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kazachstan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kazachstan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.