Altamira

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Altamira in Altamira (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Altamira. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Altamira.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Altamira
IATA code: ATM
ICAO code: SBHT
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8143 kilometer vliegen naar Altamira in Altamira. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Altamira is America/Santarem en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Altamira op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Altamira in Altamira (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Altamira in Altamira (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Altamira, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
light rain
35/23°C 10 km/h, NNE 41% 758.31 mmHg
sat dec 2
light rain
36/23°C 11 km/h, NNE 38% 757.56 mmHg
sun dec 3
light rain
34/26°C 11 km/h, NE 44% 758.31 mmHg
mon dec 4
light rain
32/24°C 9 km/h, ESE 52% 759.06 mmHg
tue dec 5
light rain
35/24°C 13 km/h, NE 41% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.