Alula

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Alula in Alula (Somalië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Alula. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Alula.
vlag van Somalië
Vliegveld: Alula
IATA code: ALU
ICAO code: HCMA
Hoofdstad van Somalië: Mogadishu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6071 kilometer vliegen naar Alula in Alula. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Alula is Africa/Mogadishu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Alula op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Alula in Alula (Somalië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Alula in Alula (Somalië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Alula, SO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 30
few clouds
24/23°C 28 km/h, ENE 54% 763.57 mmHg
tue jan 31
light rain
25/24°C 30 km/h, ENE 60% 762.82 mmHg
wed feb 1
overcast clouds
24/24°C 24 km/h, NE 64% 762.07 mmHg
thu feb 2
scattered clouds
24/24°C 19 km/h, ENE 61% 761.31 mmHg
fri feb 3
broken clouds
24/24°C 17 km/h, NNE 61% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Somalië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode SOS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Somalië is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Somalië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +252 of 00252.