Am Timan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Am Timan in Am Timan (Tsjaad). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Am Timan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Am Timan.
vlag van Tsjaad
Vliegveld: Am Timan
IATA code: AMC
ICAO code: FTTN
Hoofdstad van Tsjaad: N’Djamena

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4797 kilometer vliegen naar Am Timan in Am Timan. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Am Timan is Africa/Ndjamena en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Am Timan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Am Timan in Am Timan (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Am Timan in Am Timan (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Am Timan, TD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
scattered clouds
36/30°C 24 km/h, ESE 9% 757.56 mmHg
sun apr 2
overcast clouds
37/31°C 14 km/h, SE 7% 757.56 mmHg
mon apr 3
scattered clouds
38/32°C 17 km/h, SE 8% 755.31 mmHg
tue apr 4
broken clouds
37/33°C 13 km/h, ESE 9% 755.31 mmHg
wed apr 5
scattered clouds
38/34°C 13 km/h, ESE 8% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tsjaad

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tsjaad is 220 V en stekkers hebben de code D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tsjaad te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +235 of 00235.