Andahuaylas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Andahuaylas in Andahuaylas (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Andahuaylas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Andahuaylas.
vlag van Peru
Vliegveld: Andahuaylas
IATA code: ANS
ICAO code: SPHY
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10424 kilometer vliegen naar Andahuaylas in Andahuaylas. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Andahuaylas is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Andahuaylas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Andahuaylas in Andahuaylas (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Andahuaylas in Andahuaylas (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Andahuaylas, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
sky is clear
18/8°C 11 km/h, N 33% 771.82 mmHg
tue jun 28
sky is clear
18/8°C 12 km/h, N 29% 763.57 mmHg
wed jun 29
scattered clouds
12/8°C 12 km/h, N 64% 768.07 mmHg
thu jun 30
sky is clear
16/8°C 13 km/h, N 46% 764.32 mmHg
fri jul 1
sky is clear
15/7°C 13 km/h, N 42% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.

Comments are closed.