Andenes

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Andøya Airport in Andenes (Noorwegen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Andenes. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Andenes.
vlag van Noorwegen
Vliegveld: Andøya Airport
IATA code: ANX
ICAO code: ENAN
Hoofdstad van Noorwegen: Oslo
www.avinor.no

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1980 kilometer vliegen naar Andøya Airport in Andenes. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Andenes is Europe/Oslo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Andøya Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Andøya Airport in Andenes (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Andøya Airport in Andenes (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Andenes, NO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
snow
-2/-2°C 53 km/h, NNE 63% 750.06 mmHg
wed mar 22
light snow
-2/-3°C 43 km/h, ENE 44% 749.31 mmHg
thu mar 23
sky is clear
-4/-3°C 30 km/h, NE 54% 747.81 mmHg
fri mar 24
scattered clouds
-3/-2°C 23 km/h, E 55% 747.06 mmHg
sat mar 25
sky is clear
-3/-2°C 35 km/h, ENE 57% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noorwegen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noorwegen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noorwegen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.