Andros Town

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Andros Town in Andros Town (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Andros Town. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Andros Town.
vlag van Bahama's
Vliegveld: Andros Town
IATA code: ASD
ICAO code: MYAF
Hoofdstad van Bahama’s: Nassau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7368 kilometer vliegen naar Andros Town in Andros Town. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Andros Town is America/Nassau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Andros Town op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Andros Town in Andros Town (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Andros Town in Andros Town (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 1, 2022 - Fri
Andros Town, BS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
light rain
29/28°C 27 km/h, E 72% 765.07 mmHg
fri jul 1
light rain
29/28°C 29 km/h, E 67% 763.57 mmHg
sat jul 2
light rain
29/28°C 28 km/h, E 69% 763.57 mmHg
sun jul 3
light rain
30/28°C 29 km/h, ESE 66% 763.57 mmHg
mon jul 4
light rain
30/28°C 30 km/h, E 71% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bahama’s

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahama’s is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-241 of 00-241.

Comments are closed.