Angouleme

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brie-Champniers in Angouleme (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Angouleme. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Angouleme.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Brie-Champniers
IATA code: ANG
ICAO code: LFBU
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.angouleme.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 803 kilometer vliegen naar Brie-Champniers in Angouleme. Een vlucht duurt ongeveer 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Angouleme is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brie-Champniers op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brie-Champniers in Angouleme (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brie-Champniers in Angouleme (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Angoulême, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
light rain
20/16°C 25 km/h, W 79% 764.32 mmHg
sun jun 23
scattered clouds
21/15°C 17 km/h, N 63% 764.32 mmHg
mon jun 24
sky is clear
24/19°C 21 km/h, N 59% 761.31 mmHg
tue jun 25
sky is clear
26/21°C 12 km/h, NE 64% 756.81 mmHg
wed jun 26
light rain
19/16°C 16 km/h, WSW 96% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.