Anguilla

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wallblake in Anguilla (Anguilla). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Anguilla. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Wallblake is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Anguilla
Vliegveld: Wallblake
IATA code: AXA
ICAO code: TQPF
Hoofdstad van Anguilla: The Valley

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6915 kilometer vliegen naar Wallblake in Anguilla. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Anguilla is America/Anguilla en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wallblake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Anguilla is 110 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Anguilla te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-263 of 00-263.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wallblake in (Anguilla). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wallblake in Anguilla (Anguilla). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
Anguilla, AI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 6
light rain
25/25°C 27 km/h, ESE 70% 763.57 mmHg
sun mar 7
light rain
25/25°C 28 km/h, ESE 78% 764.32 mmHg
mon mar 8
light rain
25/25°C 29 km/h, E 79% 765.07 mmHg
tue mar 9
light rain
25/25°C 34 km/h, E 78% 764.32 mmHg
wed mar 10
light rain
25/25°C 34 km/h, E 77% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.