Anshan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Anshan in Anshan (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Anshan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Anshan.
vlag van China
Vliegveld: Anshan
IATA code: AOG
ICAO code: ZYAS
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8046 kilometer vliegen naar Anshan in Anshan. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Anshan is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Anshan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Anshan in Anshan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Anshan in Anshan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
Anshan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
light rain
27/22°C 18 km/h, SSW 74% 755.31 mmHg
mon jul 4
overcast clouds
24/21°C 15 km/h, S 84% 754.56 mmHg
tue jul 5
light rain
30/23°C 19 km/h, SSW 67% 753.06 mmHg
wed jul 6
heavy intensity rain
24/22°C 16 km/h, NNW 92% 753.06 mmHg
thu jul 7
heavy intensity rain
28/23°C 15 km/h, SW 66% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.