Anta

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Anta in Anta (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Anta. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Anta.
vlag van Peru
Vliegveld: Anta
IATA code: ATA
ICAO code: SPHZ
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10316 kilometer vliegen naar Anta in Anta. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Anta is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Anta op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Anta in Anta (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Anta in Anta (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Anta, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
sky is clear
32/27°C 10 km/h, NW 50% 756.06 mmHg
fri sep 30
sky is clear
32/26°C 14 km/h, NW 50% 756.06 mmHg
sat oct 1
sky is clear
32/27°C 14 km/h, NW 46% 756.06 mmHg
sun oct 2
light rain
31/27°C 15 km/h, NW 45% 756.06 mmHg
mon oct 3
sky is clear
32/28°C 14 km/h, NNW 43% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.