Anuradhapura

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Anuradhapura in Anuradhapura (Sri Lanka). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Anuradhapura. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Anuradhapura.
vlag van Sri Lanka
Vliegveld: Anuradhapura
IATA code: ACJ
ICAO code: VCCA
Hoofdstad van Sri Lanka: Colombo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8297 kilometer vliegen naar Anuradhapura in Anuradhapura. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Anuradhapura is Asia/Colombo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Anuradhapura op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Anuradhapura in Anuradhapura (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Anuradhapura in Anuradhapura (Sri Lanka). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Anuradhapura, LK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
scattered clouds
32/25°C 10 km/h, WNW 46% 759.06 mmHg
fri mar 31
light rain
34/24°C 9 km/h, NNW 43% 757.56 mmHg
sat apr 1
moderate rain
34/25°C 13 km/h, WNW 45% 757.56 mmHg
sun apr 2
light rain
34/25°C 13 km/h, SSW 45% 756.81 mmHg
mon apr 3
moderate rain
34/24°C 17 km/h, W 44% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sri Lanka

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode LKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sri Lanka is 230 V en stekkers hebben de code D / G / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sri Lanka te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +94 of 0094.