Apia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fagali I in Apia (Samoa). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Apia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Apia.
vlag van Samoa
Vliegveld: Fagali I
IATA code: FGI
ICAO code: NSAP
Hoofdstad van Samoa: Apia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15725 kilometer vliegen naar Fagali I in Apia. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Apia is Pacific/Apia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fagali I op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fagali I in Apia (Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fagali I in Apia (Samoa). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Apia, WS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
broken clouds
26/26°C 43 km/h, ESE 77% 759.81 mmHg
tue sep 26
light rain
27/27°C 38 km/h, ESE 78% 759.81 mmHg
wed sep 27
broken clouds
27/27°C 34 km/h, E 77% 760.56 mmHg
thu sep 28
light rain
27/27°C 34 km/h, ESE 85% 759.81 mmHg
fri sep 29
light rain
27/27°C 38 km/h, ESE 83% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Samoa

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Tala. Valutacode WST.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Samoa is 230 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Samoa te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +685 of 00685.