Aqaba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van King Hussein International in Aqaba (Jordanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Aqaba is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: King Hussein International
IATA code: AQJ
ICAO code: OJAQ

Hoofdstad van Jordanië: Amman
Aantal inwoners: 6407085
vlag van Jordanië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aqaba is Asia/Amman en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van King Hussein International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode JOD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jordanië en stekkers hebben de code C / D / F / G / J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +962 of 00962.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld King Hussein International in Aqaba (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld King Hussein International in Aqaba (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Aqaba. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Aqaba, JO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
few clouds
19/15°C 14 km/h, N 55% 762.82 mmHg
sat nov 28
sky is clear
22/15°C 16 km/h, NNW 40% 762.82 mmHg
sun nov 29
sky is clear
23/15°C 6 km/h, NNE 31% 764.32 mmHg
mon nov 30
sky is clear
23/15°C 4 km/h, NNW 27% 762.82 mmHg
tue dec 1
sky is clear
24/16°C 7 km/h, NNW 20% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.