Aqaba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van King Hussein International in Aqaba (Jordanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aqaba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aqaba.
vlag van Jordanië
Vliegveld: King Hussein International
IATA code: AQJ
ICAO code: OJAQ
Hoofdstad van Jordanië: Amman

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3533 kilometer vliegen naar King Hussein International in Aqaba. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aqaba is Asia/Amman en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van King Hussein International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld King Hussein International in Aqaba (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld King Hussein International in Aqaba (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Aqaba, JO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
sky is clear
34/31°C 23 km/h, NNW 26% 755.31 mmHg
fri jul 1
sky is clear
34/34°C 26 km/h, NNW 29% 754.56 mmHg
sat jul 2
sky is clear
34/33°C 26 km/h, NNW 27% 755.31 mmHg
sun jul 3
sky is clear
34/34°C 20 km/h, NW 23% 754.56 mmHg
mon jul 4
sky is clear
35/35°C 21 km/h, NNW 24% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Jordanië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode JOD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jordanië is 230 V en stekkers hebben de code C / D / F / G / J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jordanië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +962 of 00962.

18 Responses to “Aqaba”

Comments are closed.