Aracatuba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aracatuba in Aracatuba (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aracatuba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aracatuba.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Aracatuba
IATA code: ARU
ICAO code: SBAU
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9752 kilometer vliegen naar Aracatuba in Aracatuba. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aracatuba is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aracatuba op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aracatuba in Aracatuba (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aracatuba in Aracatuba (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Araçatuba, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
sky is clear
29/23°C 22 km/h, ESE 35% 759.06 mmHg
sun nov 27
sky is clear
32/26°C 20 km/h, SSW 33% 756.81 mmHg
mon nov 28
light rain
33/20°C 32 km/h, S 33% 753.81 mmHg
tue nov 29
moderate rain
31/21°C 13 km/h, E 40% 752.31 mmHg
wed nov 30
light rain
34/24°C 14 km/h, E 31% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.