Aragarcas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aragarcas in Aragarcas (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Aragarcas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Aragarcas.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Aragarcas
IATA code: ARS
ICAO code:
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9347 kilometer vliegen naar Aragarcas in Aragarcas. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Aragarcas is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aragarcas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aragarcas in Aragarcas (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aragarcas in Aragarcas (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 26, 2022 - Sun
Aragarças, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 26
sky is clear
31/20°C 11 km/h, E 22% 761.31 mmHg
mon jun 27
overcast clouds
33/22°C 9 km/h, NE 18% 761.31 mmHg
tue jun 28
sky is clear
32/23°C 11 km/h, NNE 18% 761.31 mmHg
wed jun 29
sky is clear
34/22°C 9 km/h, ENE 18% 761.31 mmHg
thu jun 30
sky is clear
34/23°C 12 km/h, NNE 17% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.

Comments are closed.