Araguaina

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Araguaina in Araguaina (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Araguaina. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Araguaina.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Araguaina
IATA code: AUX
ICAO code: SWGN
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8291 kilometer vliegen naar Araguaina in Araguaina. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Araguaina is America/Araguaina en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Araguaina op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Araguaina in Araguaina (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Araguaina in Araguaina (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Araguaína, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
light rain
30/23°C 7 km/h, NE 59% 758.31 mmHg
mon jan 30
light rain
30/23°C 8 km/h, NNW 60% 758.31 mmHg
tue jan 31
light rain
30/23°C 7 km/h, NNW 58% 758.31 mmHg
wed feb 1
moderate rain
30/23°C 9 km/h, NNE 60% 758.31 mmHg
thu feb 2
light rain
28/23°C 12 km/h, N 71% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.