Araraquara

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Araraquara in Araraquara (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Araraquara is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Araraquara
IATA code: AQA
ICAO code: SBAQ

Hoofdstad van Brazilië: Brasilia
Aantal inwoners: 201103330
vlag van Brazilië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Araraquara is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Araraquara op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Araraquara in Araraquara (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Araraquara in Araraquara (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Araraquara. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Araraquara, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 3
moderate rain
27/20°C 19 km/h, NW 65% 757.56 mmHg
fri dec 4
light rain
30/22°C 5 km/h, W 54% 759.81 mmHg
sat dec 5
moderate rain
31/20°C 7 km/h, E 54% 759.06 mmHg
sun dec 6
moderate rain
28/20°C 11 km/h, NE 67% 758.31 mmHg
mon dec 7
moderate rain
23/19°C 5 km/h, N 84% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.