Arecibo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Arecibo in Arecibo (Puerto Rico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arecibo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arecibo.
vlag van Puerto Rico
Vliegveld: Arecibo
IATA code: ARE
ICAO code: TJAB
Hoofdstad van Puerto Rico: San Juan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7140 kilometer vliegen naar Arecibo in Arecibo. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arecibo is America/Puerto_Rico en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Arecibo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Arecibo in Arecibo (Puerto Rico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Arecibo in Arecibo (Puerto Rico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Arecibo, PR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 7
light rain
27/23°C 31 km/h, ENE 67% 765.07 mmHg
wed feb 8
light rain
26/24°C 34 km/h, ENE 68% 765.07 mmHg
thu feb 9
light rain
27/23°C 36 km/h, ENE 66% 765.07 mmHg
fri feb 10
light rain
27/22°C 39 km/h, ENE 63% 764.32 mmHg
sat feb 11
sky is clear
27/22°C 37 km/h, ENE 53% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Puerto Rico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Puerto Rico is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Puerto Rico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer ++1-787 and 1-939 of 00+1-787 and 1-939.