Arequipa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Rodriguez Ballon in Arequipa (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Arequipa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Arequipa.
vlag van Peru
Vliegveld: Rodriguez Ballon
IATA code: AQP
ICAO code: SPQU
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10544 kilometer vliegen naar Rodriguez Ballon in Arequipa. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arequipa is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Rodriguez Ballon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Rodriguez Ballon in Arequipa (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Rodriguez Ballon in Arequipa (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 29, 2023 - Sun
Arequipa, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 29
moderate rain
18/14°C 16 km/h, SW 71% 760.56 mmHg
mon jan 30
moderate rain
17/14°C 13 km/h, SW 78% 759.81 mmHg
tue jan 31
moderate rain
15/13°C 14 km/h, WSW 81% 762.07 mmHg
wed feb 1
light rain
16/14°C 13 km/h, WSW 71% 762.07 mmHg
thu feb 2
light rain
16/15°C 13 km/h, WSW 78% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.