Arequipa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Rodriguez Ballon in Arequipa (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Arequipa is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Rodriguez Ballon
IATA code: AQP
ICAO code: SPQU

Hoofdstad van Peru: Lima
Aantal inwoners: 29907003
vlag van Peru

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Arequipa is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Rodriguez Ballon op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Rodriguez Ballon in Arequipa (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Rodriguez Ballon in Arequipa (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Arequipa. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 25, 2020 - Wed
Arequipa, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue nov 24
few clouds
26/15°C 16 km/h, SW 18% 762.07 mmHg
wed nov 25
few clouds
25/15°C 15 km/h, WSW 19% 761.31 mmHg
thu nov 26
scattered clouds
23/13°C 15 km/h, WSW 20% 760.56 mmHg
fri nov 27
overcast clouds
22/13°C 16 km/h, WSW 22% 761.31 mmHg
sat nov 28
light rain
21/13°C 14 km/h, SW 26% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.